Koristimo najsuvremenije sustave

Opremljeni smo najsuvremenijim sustavom za automatsko komisioniranje robe, koje nam omogućuje brzi način poslovanja.

p1

AKFIX katalog

Asortiman PU pjena, silikona, brtvila, ljepila i aerosola

KATALOG HR

p4

Pu ljepila

Neutralna, 1-komponentna, ­montažna ljepila na hibridnoj bazi s vrlo dobrompostojanošću u pogledu starenja i vremenskih utjecaja. Elastična ljepila kojaotvrdnjavaju i na vlazi. Prikladna za lijepljenje panela, za unutarnju i vanjsku primjenu.

– Katalog proizvoda

tr1

Specijalne trake za brtvljenje

Prozorske folije unutrašnje i vanjske, butilne trake za brtvljenje za brzo, sigurno i jednostavno brtvljenje.

– Katalog proizvoda

p2

Brtvljenje fasada

Trake za brtvljenje fuga, folije, materijali za brtvljenje i ljepila koji podliježu svim zahtjevima zaštite od udara kiše, vjetra, rose snijega, zvučne i toplinske zaštite

– Katalog proizvoda

w1

Pur pjene, silikoni

Pjene prikladna za punjenje i izolaciju priključnih prozorskih fuga kao i punjenje priključnih fugavratnog okvira. Izvrsno se veže na betonu, zidu, kamenu, žbuci, drvu i vlaknastom cementu. Silikoni, neutralni, bezkiselinski, akrilni.

– Katalog proizvoda

p3

Hibridna ljepila

Visokovrijedna ljepila i materijali za brtvljenje koji omogućuju sigurnu i jednostavnu izvedbu svih radova u području prozora i fasade, a pri tome se u potpunosti odriče izocijanata korištenih u PUR­proizvodima, kako bi zadovoljili uvjete ekološki i zdravstveno prihvatljivih proizvoda.

– Katalog proizvoda

w1

RAL montaža

Trake za brtvljenje fuga, prozorske folije, pjene, letvice, butilne trake, za vanjsko, srednje i unutarnje brtvljenje. Namjenjene za novogradnju i sanaciju. Atestirani proizvodi sa 10-godišnjim funkcijskim jamstvom u prozorskom sustavu brtvljenja. Paropropusni i vodonepropusni impregnirani pjenasti materijali.

– Ljepila za RAL montažu    – Naknadna RAL montaža     – Trake za RAL montažu